Агенција за обезбедување

Agencija za obezbeduvanje
  • Физичко Обезбедување
  • Техничко Обезбедување
  • Превентивно Патролно Обезбедување
  • Вип Обезбедување
  • Оградување и обезбедување на настани
  • Мониторинг

Агенцијата за обезбедување Исг Бранител Македонија успешно го обезбеди настанот кој се одржа на градиште во Охрид.

Нашиот тим од професионалци го обезбеди делот околу Бината (backstage), Артистите како и влезовите.

Настанот помина без никаков проблем во кординација со организаторите на настанот.

Обезбедување на настан 2бона Слаткаристика и клинац во Охрид
Обезбедување на настан 2бона, Слаткаристика и Клинац во Градиште ( Охрид )

Доколку сте заинтересирани да се приклучите на нашиот тим кликнете тука