Агенција за обезбедување

Agencija za obezbeduvanje
  • Физичко Обезбедување
  • Техничко Обезбедување
  • Превентивно Патролно Обезбедување
  • Вип Обезбедување
  • Оградување и обезбедување на настани
  • Мониторинг

Добар ден драги читатели,

Денес би сакале да споделиме со вас дека нашиот тим посети обука за Јавен Ред и мир со инструктори од Министерството за Внатрешни работи.

Обуката помина беспрекорно и нашиот професионален кадар со кој можеме да се пофалиме ги помина сите потребни обуки во однос на одржување на јавен ред и мир за приватни и јавни манифестации.

Доколку сте заинтересирани за да се прикучите во тимот на Агенција за обезбедување имот и лица Исг Бранител Македонија кликнете тука