Агенција за обезбедување

Agencija za obezbeduvanje
  • Физичко Обезбедување
  • Техничко Обезбедување
  • Превентивно Патролно Обезбедување
  • Вип Обезбедување
  • Оградување и обезбедување на настани
  • Мониторинг
Побарај понуда за обезбедување Техничко Обезбедување физичко обезбедување Превентивно патролно обезбедување
Agencija za obezbeduvanje
Одберете тип на обезбедување за кое сте заинтересирани и нашиот експерт ќе ве контактира за подетални информации.

https://branitel.mk/kontaktАгенцијата за обезбедување Исг Бранител Македонија дооел Скопје нуди комплетен изработен бесплатен елаборат за обезбедување во соогласност со вашите барања и потреби. 

Агенцијата има тим од професионалци кој го проценуваат ризикот и начинот на кој би се реализирал типот на обезбедување.

Доколку сте заинтересирани пополнете ја формата и очекувајте да добиете повратна информација во наредните 24часа.

Деталниот елаборат за обезбедување на имот, лице или настан од јавен или приватен карактер се одредува на лице место или со сите детали.

 

Побарај понуда за обезбедување со неколку клика преку формата која е прикажана на оваа страница или преку контакт страницата

Кликни Тука

Доколку сакате да се консултирате директно преку телефон со нашиот тим контактирајте не на 

Тел: 02 3062 703