Агенција за обезбедување

Agencija za obezbeduvanje
  • Физичко Обезбедување
  • Техничко Обезбедување
  • Превентивно Патролно Обезбедување
  • Вип Обезбедување
  • Оградување и обезбедување на настани
  • Мониторинг

za nasАгенција за обезбедување ИСГ БРАНИТЕЛ МАКЕДОНИЈА, својата приказна ја започна со работа во 2006 год. Агенцијата располага со високо квалитетен кадар со докажан на терен како и преку соодветна документација, локални како и интернационални сертификати.

Со текот на годините нашиот професионален кадар посети доста обуки во однос на физичкото и техничкото обезбедување.

 Агенцијата располага со

– Сопствен Мониторинг систем
– Сопствен Комуникациски систем
– Патролни брендирани возила
– Безбедносни бариери ( Огради)
– Оружје
– Сопствени канцеларии

uslugi
Agencija za obezbeduvanje
vip security
event security
monitoring
physical security
Security Barrier
патролно обезбедување patrolno obezbeduvanje
technical security
transport security

Сертификати и Обуки

Scanner Operator
TAV Scanner Operator
обука јрм
обука на камник
Obuka 7
Obuka Komora 1
obuka zensko liderstvo
Specijalizirana-obuka-kancelarisko-rabotenje-i-evidencii-po-zakon-za-privatno-obezbeduvanje
обука камник
обука
Obuka JRM 5
Obuka jrm 6