Агенција за обезбедување

Agencija za obezbeduvanje
  • Физичко Обезбедување
  • Техничко Обезбедување
  • Превентивно Патролно Обезбедување
  • Вип Обезбедување
  • Оградување и обезбедување на настани
  • Мониторинг

Агенцијата за обезбедување Исг Бранител Македонија со уште еден успешен поминат ден на обезбедување на настан во С.Ц Борис Трајковски со познатиот балкански пејач Аца Лукас.

Нашиот тим во кординација со одговорните лица на настанот помина без никаков проблем или било каква интервенција.

Обезбедување на Аца Лукас концерт во Скопје
Обезбедување на концерт Аца Лукас

Нашиот тим од професионалци го обезбедуваше

Аца Лукас – Лично како и делот со останатите артисти, бина, влезови, вип итн…

Обезбедување Аца Лукас Концерт во Скопје
Обезбедување Концерт

Доколку сте заинтересирани да бидете дел од тимот на Агенцијата за обезбедување имот и лица Исг Бранител Македонија кликнете тука