Агенција за обезбедување

Agencija za obezbeduvanje
  • Физичко Обезбедување
  • Техничко Обезбедување
  • Превентивно Патролно Обезбедување
  • Вип Обезбедување
  • Оградување и обезбедување на настани
  • Мониторинг

Обезбедување и оградување на настан во Градски Парк – Скопје на познатиот бенд Црвена Јабука.

Агенцијата за обезбедување може да се пофали со уште еден успешно обезбеден настан без никаков инцидент.

Агенцијата за обезбедување обезбедуваше :

Бина (backstage), Артистите од бендот Црвена Јабука како и оградување на настанот со безбедносни бариери.

обезбедување концерт на црвена јабука во градски парк скопје
Обезбедување на настан во Градски Парк – Скопје Артисти: Црвена Јабука

Доколку сакате да се приклучите на тимот на агенцијата за обезбедување Исг Бранител Македонија кликнете тука

Повеќе за Црвена Јабука