Агенција за обезбедување

Agencija za obezbeduvanje
  • Физичко Обезбедување
  • Техничко Обезбедување
  • Превентивно Патролно Обезбедување
  • Вип Обезбедување
  • Оградување и обезбедување на настани
  • Мониторинг

Обезбедување на Аца Лукас (концерт)

Обезбедување на Аца Лукас концерт во Скопје

Агенцијата за обезбедување Исг Бранител Македонија со уште еден успешен поминат ден на обезбедување на настан во С.Ц Борис Трајковски со познатиот балкански пејач Аца Лукас. Нашиот тим во кординација со одговорните лица на настанот помина без никаков проблем или било каква интервенција. Нашиот тим од професионалци го обезбедуваше Аца Лукас – Лично како и […]