Агенција за обезбедување

Agencija za obezbeduvanje
  • Физичко Обезбедување
  • Техничко Обезбедување
  • Превентивно Патролно Обезбедување
  • Вип Обезбедување
  • Оградување и обезбедување на настани
  • Мониторинг

Обезбедување на Црвена Јабука концерт во Градски Парк

обезбедување и оградување концерт на црвена јабука во градски парк скопје

Обезбедување и оградување на настан во Градски Парк – Скопје на познатиот бенд Црвена Јабука. Агенцијата за обезбедување може да се пофали со уште еден успешно обезбеден настан без никаков инцидент. Агенцијата за обезбедување обезбедуваше : Бина (backstage), Артистите од бендот Црвена Јабука како и оградување на настанот со безбедносни бариери. Доколку сакате да се […]