Обезбедување на настан 2бона Слаткаристика и клинац

Обезбедување настан на 2бона Слаткаристика и Клинац во Охрид

Агенцијата за обезбедување Исг Бранител Македонија успешно го обезбеди настанот кој се одржа на градиште во Охрид. Нашиот тим од професионалци го обезбеди делот околу Бината (backstage), Артистите како и влезовите. Настанот помина без никаков проблем во кординација со организаторите на настанот. Доколку сте заинтересирани да се приклучите на нашиот тим кликнете тука