Агенција за обезбедување

Agencija za obezbeduvanje
  • Физичко Обезбедување
  • Техничко Обезбедување
  • Превентивно Патролно Обезбедување
  • Вип Обезбедување
  • Оградување и обезбедување на настани
  • Мониторинг

Обезбедување на Црвена Јабука концерт во Градски Парк

обезбедување и оградување концерт на црвена јабука во градски парк скопје

Обезбедување и оградување на настан во Градски Парк – Скопје на познатиот бенд Црвена Јабука. Агенцијата за обезбедување може да се пофали со уште еден успешно обезбеден настан без никаков инцидент. Агенцијата за обезбедување обезбедуваше : Бина (backstage), Артистите од бендот Црвена Јабука како и оградување на настанот со безбедносни бариери. Доколку сакате да се […]

Обезбедување на настан 2бона Слаткаристика и клинац

Обезбедување настан на 2бона Слаткаристика и Клинац во Охрид

Агенцијата за обезбедување Исг Бранител Македонија успешно го обезбеди настанот кој се одржа на градиште во Охрид. Нашиот тим од професионалци го обезбеди делот околу Бината (backstage), Артистите како и влезовите. Настанот помина без никаков проблем во кординација со организаторите на настанот. Доколку сте заинтересирани да се приклучите на нашиот тим кликнете тука

Обезбедување на Аца Лукас (концерт)

Обезбедување на Аца Лукас концерт во Скопје

Агенцијата за обезбедување Исг Бранител Македонија со уште еден успешен поминат ден на обезбедување на настан во С.Ц Борис Трајковски со познатиот балкански пејач Аца Лукас. Нашиот тим во кординација со одговорните лица на настанот помина без никаков проблем или било каква интервенција. Нашиот тим од професионалци го обезбедуваше Аца Лукас – Лично како и […]